Bronnen met informatie over de app

De pagina van de Kaspersky app op de website van Kaspersky

Op deze pagina kunt u algemene informatie over de app, de functies en de kenmerken bekijken.

De pagina van de Kaspersky app bevat een link naar de online winkel. Daar kunt u de app kopen of uw abonnement verlengen.

Informatie over Kaspersky-app in de Knowledge Base

De Knowledge Base is een gedeelte van de website van de klantenondersteuning.

Op de deze pagina vindt u artikelen met nuttige informatie, aanbevelingen en antwoorden op veelgestelde vragen over hoe u de app koopt, installeert en gebruikt.

De artikelen van de Knowledge Base kunnen niet alleen vragen over Kaspersky-app maar ook vragen over andere Kaspersky-apps beantwoorden. Artikelen van de Knowledge Base kunnen ook nieuws van de klantenondersteuning bevatten.

Bespreek Kaspersky-toepassingen op het Kaspersky Support-forum

Als uw vraag niet dringend is, kunt u uw vraag bespreken met deskundigen van Kaspersky en andere gebruikers op ons forum.

Op het forum kunt u bestaande onderwerpen bekijken, reacties plaatsen en nieuwe discussieonderwerpen aanmaken.